Think P!nk

Hej allihopa!
Jag ska först be om ursäkt för den låga uppdateringen. Jag har haft så mycket och göra och haft för lite tid, ni vet säkert hur det är. Under julen har jag haft ett antal jul designade naglar.. Min bror har lånat min kamera medan han är bortrest så tyvärr så kan jag inte lägga upp några bilder på dem. Det var bla snöflingor, mistel, snö och polka. Just nu har jag målat mina naglar med en base. Jag orkade inte göra något speciellt nu efter jul när jag både har fyllt år och ska förbereda inför nyår. Jag kommer självklart lägga upp några förslag på hur man kan ha fina nyårs designade naglar! Här kommer en bild på mina naglar idag. Efter jag målade satte jag fast några klistermärken med blommor från***, för att få det lite mer levande. Hoppas ni gillar det!
Färgen heter Got a date to-Knight Finns att köpa på bla Åhlens
LOVE Fancy

Sam Edelman

Fick hem dessa under bara bootsen från Sam Edelman idag. De passade perfekt! Klickade hem dem på solestruck.com som jag. På hemsidan hittar ni mängder av perfekta skor till nyårsklänningen och fina märken! Hoppas ni gillade dem!
Här ser ni några bilder av Ashley Olsen när hon bär dem tillsammans med enkla vardags outfits.
Love Fancy <3

Leopard nails

Här ser ni min nya nagel design. Jag blev inspirerad av min plånbok som har ett leopard mönster. Hoppas ni gillar den!
Här ser ni min nya nagel design. Den är ny för bloggen men jag har målat den tidigare utan att visa upp den här i bloggen. Det är ingen jul målning som det borde vara vid det här laget, men jag lägger upp det någon gång i början
av nästa vecka.
Börja med att måla naglarna i en base coat. Jag använder nail art protecting base coat från essence. Men använd
det som går bra för dig. Måla sedan naglarna i en guld färg, jag använder glimmer från Yardely velvet.
Måla sedan med en  gyllene brun färg. Försök att måla små ojämna streck och cirklar. Desto flummigare desto bättre! Måla sedan runt dina bruna fläckar med svarta sträck för att få din designs helhet. Jag använder min detail brush när jag gör detta.

Här ser ni min nya nagel design. Jag blev inspirerad av min plånbok som har ett leopard mönster. Hoppas ni gillar den!
hope you enjoyed it! Love from FancyFanny

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0