BTW

NU är born this way music video ute! Ny kan se den på Yotube :) Super bra! Hoppas ni tycker detsamma! :D

http://www.youtube.com/watch?v=wV1FrqwZyKw&feature=player_embedded#at=429

Flower Power

Godmorgon alla söta läsare!
Här kommer en bild på de naglar jag har just nu. Jag ville ha det enkelt och snyggt, såhär blev resultatet :)
En fransk manikyr med en liten design på lill- och ringfingret. Men ljusa färger så man blir lite pigg i det gråa vintervädret. Här kommer en blid närmare på designen:
Vad tycker ni?? Om ni vill göra likadant eller använda andra färger eller vad som, så att det blir eran stil varsågoda!!
1. Starta med att måla dina naglar i en base coat. Just nu använder jag mig av essence nail art, protecting base coat. Det passar mina naglar perfekt. Men använd den som passar dig bäst!
2. Måla dina naglar i en ljus rosa eller ett beige tonat nagellack. Jag använde got a dat to knight av O.P.I.
3. Ta fram ett vitt nagellack, det ska helst vara ett som är tillför franskmanikyr då det blir ett vitare och klarare resultat. Om man tar ett vanligt vitt nagellack kan det hända att du måste måla flera lager för att bli nöjd, och då blir det lätt ett ojämnt resultat. Jag använde ett som jag fick i ett paket från H&M. Jag målar den franska manikyren för hand med det finns mallar om man behöver det på tex H&M, Lindex och Åhlens.
Om du målar på fri hand - Börja i en av kanterna jag brukar vilja börja i vänstra hörnet på min vänster hand och högra hörnet på min höger hand. Dra sakta till andra änden av nageln och va säker på att du inte har för mycket färg på penslen när du gör detta då det lätt kan bli fel.
Om du målar med mall - Va då säker på att färgen har torkat innan du drar av mallen annars kan det hända att färgen rinner ut över nageln, och vi vill inte att de vi gjort innan ska gå åt spillo.
4. Om du nu vill ha små blommor och prickar som jag så ta fram en tandpetare om du inte har riktiga nagel penslar osv. Välj ut två färger som du gillar. Starta med att göra två blommor, det blir finast resultat om du har fem blad på blomman och en prick i mitten :) När du är klar med detta börja då göra små prickar runt om och på nageln så som du vill ha det.
5. Vänta i minst 20 minuter innan du lägger på din top coat! Jag använder essence nail art sealing top coat. Den passar mig perfekt men använd det du gillar! Det är ett måste att du använder någon slags top coat då de vita kanterna annars lätt skrapas upp... Bara man skriver på ett dator tangentbord ser man små spriker i den vita kanten om man inte använder någon top coat.
Sådär så lätt var det :) alla där ute kan göra detta! om inte annat så får ni träna på era vänner.
Tips! Om du behöver mall till den franska manikyren och inte har detta hemma använd vanlig tejp som man har när man slår in tejp. Detta går lika bra! :)
LOVE FANCY FANNY <3

Monster monster monster

Hej alla sötisar!
Här kommer ett snabbt inlägg innan det är middag här hemma hos mig :) Har ni sett Lady gagas monster nails.. Om inte så lägger jag in en bild här! Hoppas ni får en trevlig tisdags kväll. Jag ska spendera min med film mys med vänner...
LOVE FANCY FANNY <3

I'm beautiful in my way



"My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir"
Kan inte få nog av den nya låten Born this way av Lady Gaga !! LOVE FANCY <3

Onsdag!

Hej alla!!
Hur har er dag varit än sålänge? Min har varit riktigt lång och jag har haft en huvudvärk som har följt med mig under hela dagen... Konstigt att inte alvedon hjälper? Men brukar få migrän anfall ofta så är rätt van :(
Jag gick en runda innan med mina två hundar och det är helt galet vad det är kallt här nere i skåne!! Bläää riktigt blåsigt och kallt! men men man får värma sig så gott det går...
Nu ska jag visa er steget till den senaste nagel designen! I slutet på veckan ska jag ha gjort en ny jag har tänkt på ett tag... Får se hur det blir haha
börja med att måla dina naglar i en basecoat, som du använder dig av. När det har torkat målar du en ljus rosa färg, om du vill kan du även använda en lite beigare färg istället om du känner för det.
Jag använde mig av "Got a date to knight" från O.P.I.
Sedan är det bara att måla på de motiven som ni gillar :)
LOVE FROM FANCY FANNY <3

valentine's day

Hej sötisar <3 Glad alla hjärtans dag!
Hur tänker ni på alla hjärtans dag? Jag tycker egentligen inte riktigt om denna dagen då jag tycker att det är affärernas dag. Det är mycket mysigare och gulligare om den man älskar/gillar ger någonting någon helt vanlig dag "spontant" enligt mig... Det känns mer som äkta kärlek då man känner sig rätt tvingad till att köpa något på alla hjärtans dag. Men jag är inte bara emot den som det låter i detta inlägget tihi. Jag tycker det är en enormt söt dag och fint med pynt, hjärtan osv och att se alla söta par som går promenader osv... Men här ska ni få en kärleks inspirerad bild på en nagel design!
(Från vänster till höger) Love u med ett rosa hjärta, tre stycken hjärtan med färgerna rosa och röd, KiSS ME med röd färg, LOVE med två hjärtan och sist men inte minst ett jätte fint rosa hjärta med mkt kärlek och vita prickar. Hoppas ni gillade det. Senare idag eller imorgon kommer jag förklara hur ni gör denna design samt vilka färger jag använder mig av!
XOXO FANCY FANNY

Texas baby

Hej alla!
Jag kan inte stå emot alla fina färger från OPI´s vår kollektion! Det är ett måste att få måla naglarna i dessa vackra färger! Här får ni se en bild på alla samlade !
Jag MÅSTE ha den orange färgen "Yáll come back Ya hear" tänk bruna händer o de på naglarna LOOOOVE
/// FANCY FANNY

6 februari

HEJ HEJ
Är det bara jag som tycker att helgen har gått snabbt?! Denna söndagen bara flög förbi! Jag var bla på IKEA idag för att titta på säng till min pojkvän, det blev en 120x200 så det ska nog bli perfekt! Annars har jag väl bara chillat och såklart tittat de nya avsnittet av solsidan,är det bara jag som är besatt? Det är så roligt!! Och jag bara älskar Ove :p men men här kommer en soft söndagsbild som man gärna tittar på ett slag! Nu ska jag krypa ner i rena lakan i sängen och spela lite spel på Ipoden..
Godnatt LOVE FANCY <3

5 februari

hej hej !
Denna lördag ska egentligen ägnas åt att plugga marknadsföring och läsa om ideologier men istället sitter jag vid datorn och sjunger med i låtarna och tittar på en massa sköna bilder! Denna dag är jag riktigt kreativ känns det som så förhoppningsvis bjuder jag på en skön nail design senare idag eller imorgon :) Bjuder nu på några snyggingar och andra härliga bilder!
Ha det gött // LOVE FANCY

Daisys

Jag bara älskar daisys (prästkragar) såå enkla, stilrena, vackra och sommriga blommor!
Jag har fullt upp med CV skrivande och på jakt att hitta ett sommarjobb...
Letar ni också? ohh det ger verkligen bi verkningar när man har suttit x timmar framför datorn.
NU skriva klart efter det en lång och varm dusch!
LOVE FANCY <3

RSS 2.0