Great Britain

Hej allihopa!
Som jag lovade så kommer bilderna på min nya nagel design idag:
Hoppas ni gillade det!
LOVE FANCY

Hello Hello

Hej allihopa!
På väldigt länge har jag inte haft en ledig helg men denna var jag ledig. Det var en mysig helg med alla mina nära och kära! Detta gör så att blogget ofta hämnar åt sidan och mycket riktigt! Även denna gången... Idag har jag i alla fall gjort en riktigt cool nail design som jag inte har gjort tidigare. Jag blev mycket glad när jag blev klar även om inte alla sträck var hundra procentiga.. Det ska ju egentligen vara helt perfekta.. Jag har tyvärr inte min kamera här hos min kille men imon snarast lovar jag att ta några riktigt coola bilder och lägga upp dem här på bloggen! Kommentera gärna några förslag på vad jag kan göra för design!
Jag kan i alla fall avslöja att nagel designen har rött, blått och vitt i sig :)
LOVE FANCY

OTUR?

Hej allihopa!
Idag hoppar jag nagellacks snack! för jag måste dela med mig av vilken otur jag har!
Gårdagen började med att jag får reda på att jag var 1 vg poäng ifrån att få vg på matte provet. Det jobbiga var att jag hade räknat ut den avgörande uppgiften helt rätt!! men istället för att sluta räkna och svara att x= 10/9 så räknar såklart dumma jag ut det så jag svara att x= 1,1. ( det JOBBIGA var att det stod faktiskt inte uppgiften att jag skulle svara i bråkform!! Det stod endast lös olikheterna. Så detta stör jag mig på som bara den!!)
Sedan så spände jag min tandställning så jag kan inte äta någonting och hela munnen ömmar! Det gör extra ont också för att han ändrade tråd (båge) samt satte in gummiband.
I dag när jag vaknade såg jag att jag endast hade beställt en underdel till en bikini och en topp till en annan på Victoria's secret. Så det var riktigt jobbigt! Nu måste jag betala 2 gånger frakten också ! För jag kan inte gå med ett par persika färgade bikini trosor med en zebra topp (haha om ni ser någon i sommar som har det, måste det vara jag). Så nu måste jag i alla fall beställa igen.
Jag har även riktigt mycket i skolan! På fredag har jag 1 prov och 2 inlämningar och imorgon har jag ett dansk prov. JOBBIGT! Jag trampade även i hundbajs när jag gick med mina hundar tidigare idag. Jag har ont i huvudet samt ont i magen och pga tandställningen kan jag inte äta någon riktig mat så jag får äta fil, drick yoghurt, gröt och soppa hela tiden. Tidigare idag så snubblade jag på min hund också, och så snäll som jag är så hoppade jag så jag inte skulle trilla på min lilla teddy björn så nu har jag ett blåmärke på gumpen också. Skulle inte förvåna mig om det fortsätter såhär kvällen ut. MEN imorgon och på fredag HOPPAS jag att det inte är min oturs dag för då är det extremt mycket plugg och skrivande av prov så behöver all den tur jag kan få.
Jag hoppas att inte ni har fått sådan otur som jag på sistone. Hoppas allt är bra! Som ni förstår så har jag fullt upp så jag får lägga bloggen vid sidan! Men nästa vecka har jag bara två skoldagar så då kommer det bli fler inlägg!
Här ser ni bikinisanna jag beställt/ska beställa (haha jag har ju hälften)
Den första är nog min favis!
LOVE FANCY <3

Söndags plugg

Hej bloggen!
Efter en timmes promenad med mina hundar på fältet så fick det bli en rejäl frukost. Nu sitter jag här igen med mina böcker... Tur jag har studiedag imorgon så jag kan få lite extra lång helg :) Jag ska måla mina naglar med en ny färg i eftermiddag och klippa ner dem faktiskt, hade tänkt det i alla fall, men jag kanske ändrar mig. Vi får se när jag lägger upp det i eftermiddag. Hoppas ni ägnar denna söndagen till något roligare än RK plugg... Här kommer den roliga boken jag försöker lära mig.
Läser ni också Rk? Har ni också denna boken eller?
LOVE FANCY

JEFFREY CAMPBELL

Jag glömde nästan att visa er de nya hetingarna från Jeffrey Campball, jag måste säga att jag dör lite när jag ser dem! Den fina spegelklacken ger mig lätta rysningar :)
Detta är absolut ett måste att beställa hem! Nu tillbaks till rättskunskaps pluggandet. Kram på er alla
LOVE FANCY

gray, gold and blue nails

Hej alla!
Tiden räcker inte riktigt till för mig, känner ni likadant? Skolan tar så mycket tid. Men men den här designen gjorde jag igår lite snabbt. Istället för att ha det enfärgat så piffade jag till det med lite diskreta blommor Här kan ni se:
Jag använde mig av dessa vinter/höst färgerna från H&M
(Uppifrån och ner)
- Ett grått nagellack utan något skimmer från H&M, färgen heter "Miss Stone Heart" och är absolut en vinter favorit
- Ett blått nagellack med en del glans från H&M, riktigt snyggt tillsammans med ett par blåa jeans! "Spending cash with carl"

- Sist men inte minst, även detta är ett nagellack från H&M. En festlig färg med en massa guld glitter, perfekt till den svarta fodral klänning. "Gold"

LOVE FANCY

Yellow Spring

Godmorgon alla blogg läsare!
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra men har ett litet ångest moln över mig om man kan säga så. Igår satt jag hela dagen och skrev på min historia inlämning, den ska först vara inlämnad om 2 veckor men jag har så mycket fram tills dess så ville bara få det gjort. Jag har matte prov imorgon också så nu sitter jag bara och räknar en massa ekvationssystem osv... Hoppas jag får VG på detta matte provet också! Det hade varit så underbart skönt!! Ohh ryser när jag tänker tanken (på ett positivt sätt) haha. Har ni också mycket i skolan? Om ni undrar så går jag andra året och läser Samhälle ekonomi... Så matte är ju inte mitt starka ämne precis därför jag blir så stolt ifall jag klara ett VG i ma-B. Okej slutpratat om min skola...
Igår gjorde jag en nail design. Jag blev inspirerad av en kinesisk vas samt en kinesisk tallrik som jag har här hemma, här kan ni nu se den utan de rosa prickarna...
Med de rosa prickarna :
Ni kan såklart byta ut färgerna om ni tex inte har ett gult nagellack eller om ni helt enkelt inte gillar gult eller nån av de andra färgerna... Jag hade själv tyckt att en rosa bakgrund hade varit vårigt och fiint... Ska nog prova det nästa gång :) Lycka till och hoppas ni ger designen ett försök!
LOVE FANCY

<3

Hej alla mina söta läsare!
Hur är det med er? Här är det bra, har bara massor i skolan just nu så har en del studier att ta tag i. Så det är det jag fyller mina dagar med. Nu ska jag ner o käka lite.. trött efter allt pluggande. Vi hörs senare! Jag bjuder på en härlig nail design

LOVE FANCY

Helloo

Hej alla mina läsare!
Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra start på det nya året. Idag har jag ägnat halva dagen åt att hänga upp tavlor och fixa i mitt rum. Jag blev super nöjd av resultatet, kommer absolut trivas med de fina väggarna jag fick till :) Imorgon börjar skolan, i alla fall för min del. Börjar veckan med att stiga upp 06.30, så ska strax gå och lägga mig men först ta en snabb dusch, är det bara jag som inte kan sova bra när man inte är ny duschad? Eller hur är er vana? Morgon duschar är ju också något av de bästa som finns. Nu när jag pratar på om hygien kan jag lika gärna lägga upp mina favorit just nu. Den kommer från the body shop (vitamin E) En riktig vän till ansiktet när det är så kallt ute!
I helgen har jag bara hängt på en arena i Danmark och tittat på min pojkvän när han spelade landhockey. Det var rätt roligt att sitta och heja på dem!
Idag har jag målat mina naglar med favoritmärket OPI såklart! Det fick bli en mörkare färg, för det var de jag kände för. Färgen heter Black Cherry Chutney och är absolut en Vinter favorit! Den finns bla att köpa på Åhlens eller Kicks! Här är resultatet:
Glöm nu inte att skydda den snygga färgen med en bra top coat! Idag använde jag OPI´s :)
Ha en super bra starta på veckan, det kommer fler förslag på vinter nagellack i veckan.
Godnatt!

Love Fancy

RSS 2.0